גירסת All Grain

לתת
2.5 ק"ג Weyermann
® Pale Ale Malt
0.5 ק"ג Weyermann® Wheat Malt
1.5 ק"ג Weyermann® Barke® Pilsner Malt
0.1 ק"ג Weyermann® Melanoidin Malt
0.1 ק"ג Weyermann® Acidulated Malt

0.4 ק"ג Flaked Oats  


כשות
30 גר' כשות למרירות כ- AA5% למשך 45 דקות
30 גר' כשות Citra למשך 1 דקה
30 גר' כשות Amarillo למשך 1 דקה
30 גר' כשות Azaca למשך 1 דקה

30 גר' כשות Citra למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Amarillo למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Azaca למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Citra למשך 3 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Amarillo למשך 3 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Azaca למשך 3 ימים Dry Hopping

שמרים
שקית שמרים מסוג Safale S-04 או  ווינדזור

Mashing

60 דק' בטמפ' 68 מעלות יחס מים לתת 1:2.5

גירסת רכז

לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.3 ק"ג
Weyermann® Barke® Pilsner Malt
0.5 ק"ג Wheat MaltWeyermann®  
0.1 ק"ג Weyermann® Melanoidin
0.1 ק"ג Weyermann® Acidulated Malt
0.4 ק"ג Flaked Oats  


כשות
30 גר' כשות למרירות כ- AA5% למשך 45 דקות
30 גר' כשות Citra למשך 1 דקה
30 גר' כשות Amarillo למשך 1 דקה
30 גר' כשות Azaca למשך 1 דקה

30 גר' כשות Citra למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Amarillo למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Azaca למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Citra למשך 3 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Amarillo למשך 3 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Azaca למשך 3 ימים Dry Hopping

שמרים
שקית שמרים מסוג Safale S-04 או ווינדזור

 
בישול:
60 דקות

תסיסה 
בטמפ' אידאלית של 20 - 22 מעלות במשך 10 ימים.

 
NEIPA

בירת IPA עם דגש חזק על ארומות וטעמי כשות ומרירות נמוכה