דף הבית >> מתכונים >> בירה >> American Pale Ale

גירסת All Grain

לתת
5 ק"ג Weyermann® Pale Ale Malt

0.3 ק"ג Weyermann® CaraMunich® type 2
0.3 ק"ג Weyermann® CaraPils® type 3


כשות
30 גר' כשות למרירות כ- 5% אלפא למשך 60 דקות
מומלץ:
30 גר' כשות אמריקאי לארומה למשך 5 דקות


שמרים
שקית שמרי אייל אמריקאים יבשים

Mashing
60 דק' בטמפ' 65 מעלות יחס מים לתת 1:3


 

גירסת רכז

לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר

0.20 ק"ג Weyermann® CaraMunich® type 2
0.30 ק"ג Weyermann® CaraPils® type 3
 
כשות
30 גר' כשות למרירות כ- 5% אלפא למשך 60 דקות
​מומלץ:
30 גר' כשות אמריקאי לארומה למשך 5 דקות


שמרים
שקית שמרי אייל אמריקאים יבשים
 
בישול:
60 דקות

תסיסה
בטמפ' של כ- 20 מעלות במשך עשרה ימים.

 
American Pale Ale
אייל בהיר אמריקאי עם ארומה כשותית, הדרית, מודגשת ומרעננת ואחוז אלכוהול בינוני