דף הבית >> קורסים מקצועיים
קורסים מקצועיים          
 

הבירה המסחרית, טובה ככל שתהיה, מבושלת תחת שיקולי שיווק ומוגבלת לאותם סוגים בהם מעוניין השוק.
רבים מאלה שהתחילו לבשל בירה בעצמם עשו זאת על מנת לקבל מוצר שלא ניתן לקבל בשוק המסחרי, מוצר המותאם במאת האחוזים לטעמם, מוצר איכותי וטרי.

לבשל בירה בבית אינו תהליך מסובך ואינו דורש ציוד מתוחכם. בהשקעה של מספר שעות עבודה לא רב תוכלו לקבל בירה איכותית וכל זאת במחיר השווה לכל נפש.

ייצור בירה לצריכה עצמית הוא חוקי לחלוטין, אם תרצו לשווק את הבירה אותה אתם מייצרים תהיו חייבים ברשיון יצרן כמו כל יצרן מזון אחר ובתשלום מס.

ב"בירדי" תוכלו למצוא קורסים לבישול בירה, ברמות שונות. בין אם אתם מתכננים לפתוח מבשלה קטנה משלכם או אם אתם סתם רוצים לייצר מידי פעם בירה לצריכה אישית, תוכלו ללמוד זאת בעזרת אחד מהקורסים לבישול הבירה ב"בירדי"


בירדי הוא בית ספר לבירה ששם לו למטרה להיות מרכז ידע בתחום בישול הבירה ולהציב את רמת מיבשול הבירה הישראלית בשורה אחת עם מבשלי הבירה באירופה וארה"ב.
 "בירדי" הוא הראשון בישראל שהעביר קורסים לבישול בירה, קורסי הבירה שלנו מועברים כבר מתחילת שנת 2005, במהלך זמן זה צברנו נסיון רב ועדכנו את תכני הקורסים ושיטות הלימוד בהתאם.

הבוחרים ללמוד אצלנו נהנים מהיתרונות הבאים:

התמחות - בירדי הוא בית ספר המתמחה בבירה, הקורסים נבנו על ידי גדי דבירי, בשלן בירה ותיק, בוגר הקורס לטכנולוגית בישול בירה של World Brewing Academy, בעל תעודת Master of Beer Style and Evaluation מטעם Siebel Institute of Thechnology מארה"ב. המדריכים נבחרו בקפידה, הן מבחינת הידע המקצועי והן מבחינת הנסיון המעשי.

שיטת "הלכה למעשה" - שיטת הלימוד הייחודית של בירדי "הלכה למעשה" פותחה על ידינו ומתווכת בין החומר התיאורטי המקצועי שנלמד בקורס לבישול ברמה הבוטיקית והביתית. המטרה היא לתת למשתתף כלים לתרגום התיאוריה למעשה.
אצלנו תהליך הלימוד לא נגמר בסיום הקורס, רק בוגרי הקורסים של "בירדי" זוכים להשתתף, ללא תשלום, במפגשי בישול הנערכים ב"בירדי" במהלך השנה ולקבל תמיכה מקצועית לכל אורך הדרך.

קבוצות קטנות - הלימודים מתבצעים בכתות קטנות, עד 10 משתתפים. מספר התלמידים הקטן מבטיח יחס אישי וחווית לימוד המותאמת לשיטת הלימוד הייחודית של בירדי.

מוניטין - לא מעט מבעלי מבשלות הבוטיק הישראליות החלו את דרכם בקורסי בישול הבירה של בירדי. מבוגרי הקורסים שלנו שפתחו מבשלות בירה:
אלכסנדר, פאבו, כנען, לאפינג בודהה, אסיף, ללה, גופר'ס, אביר האלה, עמק האלה, ג'מוסס, אדרעי'ס ועוד רבים אחרים וטובים שרצו להשאר ברמת התחביב...


איכות - כיבואנים בלעדיים של חברת Weywrmann, יצרנית לתת איכותי בעלת שם עולמי, נהנים המשתתפים לעשות שימוש במהלך הקורס בחומרי הגלם האיכותיים ביותר המשמשים גם מותגי בירה ידועים בעולם.
הבוחרים לעבור את הקורס אצלנו נהנים מזמינות כל החומרים והציוד במקום.

 
בנוסף לקורסי הבישול תוכלו למצוא בבית הספר לבירה של בירדי קורסים וסדנאות טעימה לקהל הרחב ולכאלו העוסקים במכירה והגשה של בירה. 

הזהרו מחיקויים...