דף הבית >> בירה ובישול בירה בבית Beer & Homebrewing >> סדרת מפגשי מיקוד >> מפגשי מיקוד - טעמי לוואי
 
מפגשי מיקוד - טעמי לוואי
מחיר באתר:  0.00  
זמן אספקה:
כמות:
תאריכי הסדנה:



תיאור מוצר:

דיאצטיל, DMS, איזואמיל אצטאט, אצטאלדהיד... מהם הדברים האלה איך הם מגיעים לבירה ואיך מזהים אותם?
ירקות מבושלים, שמיכת סוסים, חוות חיות, בואש, ווקס, קרטון... איך הם נטעמים בבירה?

תהליך בישול הבירה טומן בחובו פוטנציאל לטעויות רבות, טעויות אלה ישפיעו על טעמה של הבירה בייצור של טעמי לוואי.
על מנת לדעת את הסיבות לתקלות ואת הדרכים להמנע מהן יש לדעת, קודם כל, איך לזהות טעמי לוואי אלו ולהבין שיש בעיה.

בסדנה נלמד לזהות את טעמי הלוואי, על ידי טעימה של דוגמאות בירה ש"זוהמו" בטעמים, נבין את מקור הטעמים והדרכים להמנע מהם. 

סדנת המיקוד של טעמי הלוואי תחולק לשני מפגשים:
מפגש 1 - מבוא לניתוח סנסוארי של בירה, טעמים וארומות, טעמי לוואי שמקורם בתהליך הייצור וחומרי הגלם.
מפגש 2 - טעמי לוואי שמקורם בזיהומים או טיפול לקוי במוצר הסופי.

ניתן להרשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, עלות השתתפות 140 ש"ח למפגש, או לשניהם בעלות מופחתת של 250 ש"ח לשני המפגשים
(לקוחות חברי מועדון, צוברים, בנוסף, הנחה בכרטיס,על ההשתתפות) 
 



אולי תתעניין גם ב:
מפגשי מיקוד - לתת
מפגשי מיקוד - לתת

הכנת בירה וקולינריה ביתית
מבשלת בירה ביתית
מחיר  140.00