הכמות בקילוגרמים שלמים, לכמויות שונות אנא ציינו בהערות להזמנה או צרו איתנו קשר.
לתת בהיר בעל חומציות גבוהה.
משמש להורדת רמת ה- PH בתירוש, על מנת לשפר את פעילות האנזימים, יציבות הטעם ובהירות הבירה.
כל תוספת של 1% לתת חומצי מסך חשבון הגרעינים מוריד את ה- PH ב- 0.1 נקודות.
ניתן להשתמש בשיעור של עד 10% מסך חשבון הגרעינים לסגנונות בירוה "חמוצים".
1 Kg. Units.
Weyermann® Acidulated Malt, used to reduce the wort PH.
Reduction of wort PH leads to beter mash working, lighter beer color and flavor Stability.
Every 2% of acidulated malt in grain bill, reduces the wort PH by 0.15.
Can be used up to 11% of grain bill. (20% of grain bill in sour beer styles).
Color: 3 - 6 EBC, 1.7 - 2.8 Lov.