הכמות בקילוגרמים שלמים
לתת שעורה מיובש בעדינות, עשיר באנזימים, בעל טעם מאלטי מתקתק.
מגביר את יכולת פירוק העמילנים לסוכרים פשוטים עם פוטניאל אלכוהול גבוה בתסיסה.
1 Kg. Units
Weyermann® Distillery Malt.
A pale, well modified, gently dried malt.
Well suited to enhance amylase enzyme activity.
![](https://sfilev2.f-static.com/image/users/348245/ftp/my_files/Weyermann%E2%8C%90%20Malt%20Aroma%20Wheel%E2%8C%90_Weyermann%E2%8C%90%20Diastatic%20Barley%20Malt_Whole%20Kernel.jpg)
Color: 2.5 - 4 EBC, 1.5 - 2 LOV.
Enzymatic Activity: >300 WK
Taste: Malty-Sweet