נעים להכיר, אנחנו גלית וגדי דבירי סומלייה הבירה שלכם.
מבשלים בירה כבר מעל 20 שנה, כותבים על בירה, שופטים בתחרויות בינלאומיות וכמובן שותים בירה.
יצרנו את- BeerView הפודקסט הישראלי הראשון שכל כולו בירה כדי לשתף אתכם בידע שלנו ובאהבתנו למשקה.
בפודקאסט נדבר על כל מה שקשור לבירה, סיפורים, סגנונות, היסטוריה, הגיגים, רכילות ועוד.
בקיצור, דברים שרואים דרך כוס הבירה.
נשמח לקבל הצעות לנושאים שמעניינים אתכם.
אפשר למצוא אותנו באינסטגרם ובפייסבוק Beer View Podcast.
ברוכים הבאים ל- BeerView
מתי התחילו לבשל בירה ומה היתה חשיבותה בכל תקופה.
נחזור אחורה 10,000 שנים ונתקדם עם הזמן. בכל תקופה לבירה הייתה חשיבות משלה, היא נעה גיאוגרפית אלפי קילומטרים והיחס אליה נע מסגידה לסלידה.
נדבר על כל זה ונבין איך הגענו עד הלום.
בטייטינג רום שלנו נטעם את פילזנר אורקוול, שגם לה חשיבות היסטורית לא קטנה.
פרק 1 - מגילגמש ועד אנטאפד מה קרה לבירה עם השנים 
בירה בוטיק או בירה קראפט הם מונחים מאוד שגורים בשיח.
אבל מה בדיוק הופך בירה לקראפט?
האם זה גודל המבשלה? האם אלו טעמי הבירה? או שמא הבעלות על המבשלה?
בפרק הזה ננסה לענות על השאלה ולעשות קצת סדר בדברים.
ובטייסטינג רום שלנו תתארח שיקמה אי פי איי, בירת הקראפט (האם כך?) הצעירה ביותר בארץ
פרק 2 - מהי בירת קראפט
כמה מבאס להגיע לפאב אחרי יום עבודה ובמקום לקבל בירה יפה, צוננת, טריה ומרעננת אתם מקבלים בירה עייפה, בלי קצף וממש לא מרעננת.
אז למה זה קורה ואיך אתם בתור לקוחות יכולים לזהות את הקטסטרופה לפני שהיא מגיעה אליכם.
בפרק הזה נדבר על איך צריך למזוג את כוס הבירה המושלמת ואיך אתם יכולים לוודא שבאמת תקבלו כוס כזו.
ובטייסטינג רום שלנו נטעם גינס, הבירה ששמה לה למטרה למזוג את ה- Perfect Pint
פרק 3 -  The Perfect Pint