הקורס מיועד למבשלי בירה פעילים ובעלי ניסיון של שנה לפחות בבישול בירה בשיטת All Grain. 
 
במהלך הקורס נתמקד במספר נושאים תיאורטיים המשפיעים באופן משמעותי על הבישול ובנושאים היקפיים החשובים למקצועיות המבשלים כגון סגנונות בירה וטעמי לוואי.

הנושאים הנלמדים בקורס:
לתת - תהליך ההלתתה, קריאת אנליזות, סוגי לתת והתאמת הלתת למתכון
מים - השפעת הרכב המים על הבירה, חומציות
כשות - סוגי הכשות השונים, התאמת הכשות לסגנון הבירה
שמרים - זני שמרים שונים, תנאים מתאימים לתסיסה טובה, התאמת השמרים לבירה.
מאשינג - נושאים מתקדמים, אנזימים, חומציות וטמפ' שונות.
סגנונות בירה - מדדים טיפוסיים וטיפים לבישול
טעמי לוואי בבירה, המקור והדרך להימנע.

הקורס יתקיים בחודש אוגוסט בימי ראשון 4.8, 11.8, 18.8, 25.8 החל משעה 19:00.
משך של שיעור כשעתיים.
עלות הקורס 1,000 ש"ח 
ניתן להרשם טלפונית 03-6822978