דף הבית >> קורסים מקצועיים >> סדנת טעמי לוואי
 
על מנת להעריך בירה באופן מקצועי, צריך לדעת ולהכיר את הטעמים הלא רצויים שיכולים להיות בה.
במסגרת הקורסים המקצועיים שלנו אנחנו מציעים סדנה ייחודית להכרת טעמי לוואי בבירה.
הסדנה חשובה למבשלי בירה, לכאלה העוסקים במכירה והגשה של בירה ולאוהבי הבירה שרוצים לדעת להעריך טוב יותר את הבירה אותה הם שותים ומבשלים ולהיות מסוגלים לזהות פגמים.
במסגרת הסדנה נטעם בירות ש"טופלו" וקיבלו טעמי לוואי נפוצים שמקורם בשלבים השונים של מהלך חיי הבירה.
הטעימה תלווה בהסבר מקיף על הגורמים לטעמי לוואי אלה ועל הדרכים להימנע מהם.
הסדנה מתאימה לנגשים למבחני ה- BJCP ולמבחן ה- Certified Cicerone

משך הסדנה שלשה מפגשים:
מפגש ראשון יום ד' 15.3 בשעה 19:00 טעמי לוואי שמקורם בחומרי הגלם ובאחסנה של הבירה
מפגש שני יום ד' 22.3 בשעה 19:00 - טעמי לוואי שמקורם בתהליך התסיסה והבישול
מפגש שלישי יום ד' 29.3 בשעה 19:00 - טעמי לוואי שמקורם בזיהומים במהלך תהליך הייצור והמזיגה.

ניתן להרשם לכל הסידרה או למפגשים בודדים
עלות מפגש בודד 120 ש"ח
עלות כל הסידרה 300 ש"ח  
 
להרשמה:
טלפון: 036822978
וואצאפ: 0558857260
מייל: info@beer-d.co.il