תהליך בישול הבירה והטיפול בבירה טומנים בחובם פוטנציאל לפיתוח טעמי לוואי שאינם רצויים בבירה.

בסדנה נלמד לזהות את טעמי הלוואי, על ידי טעימה של דוגמאות בירה ש"זוהמו" בטעמים, נבין את מקור הטעמים והדרכים להמנע מהם. 

הסדנה מיועדת:
חובבי בירה שרוצים לדעת מה מוזגים להם,
למבשלים ביתיים שרוצים לדעת קצת יותר,
למבשלים מקצועיים שחייבים לדעת
ולאלה המתכוננים לגשת לבחינות ה- BJCP.

זיהוי טעמים היא יכולת נרכשת ולכן חשוב להמשיך ולהתאמן באופן תקופתי.

לפרטים נווספים ולהרשמה  לחצו כאן