דף הבית >> קורסים מקצועיים >> סדנת טעמי לוואי
 
סדנת הטעמים וטעמי הלוואי בבירה מיועדת לאמן ולפתח אצל המשתתפים את יכולות זיהוי טעמים שונים, רצוייים ולא רצויים, בבירה.

סדנת טעמי הלוואי תחולק לשלושה מפגשים כאשר בכל אחד נלמד להכיר את מנגנון הטעם והריח אצל בני האדם, נבין את ההבדל בין טעם לריח, נדגום טעמים רצויים בבירה ונלמד לזהות טעמים שאינם רצויי, ונבין מה מקורם ואיך ניתן לחזק או להימנע מהם

בסדנה נלמד לזהות את הטעמים הרצויים על ידי טעימה של בירות שונות ואת טעמי הלוואי בבירה, תוך שימוש בערכת טעמי לוואי. 


הסדנה מיועדת:
לחובבי בירה שרוצים לדעת מה מוזגים להם,
למבשלים ביתיים שרוצים לדעת קצת יותר,
למבשלים מקצועיים שחייבים לדעת
ולאלה המתכוננים לגשת לבחינות ה- BJCP וה- Cicerone

זיהוי טעמים היא יכולת נרכשת ולכן חשוב להמשיך ולהתאמן באופן תקופתי.

ניתן להרשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, עלות השתתפות 180 ש"ח למפגש, או לשניהם בעלות מופחתת של 480 ש"ח לכל המפגשים.

מפגש 1 - יום ה' 30.5 בשעה 19:00
מפגש 2 - יום ה' 6.6 בשעה 19:00
מפגש 3 - יום ה' 13.6 בשעה 19:00


 
להרשמה:
טלפון: 036822978
וואצאפ: 0558857260
מייל: info@beer-d.co.il