דף הבית >> הכנת גבינות ומוצרי חלב Cheese Making >> עובשים מחמצות ועוד Molds Cultures & More >> מחמצת טרמופילית לצפתית Thermophilic culture
 
מחמצת טרמופילית לצפתית Thermophilic culture
מחיר באתר:  34.00  
זמן אספקה:
כמות:



תיאור מוצר:
תרבית חיידקים בתצורה אבקתית
מתאימה להכנת יוגורט, איירן, גבינות קשות כגון אמנטל וגבינה צפתית.
כמות מספיקה ל- 100 ליטר חלב.
כשרות רבנות.
יש לשמור בהקפאה, לא ניתן למשלוח.
טמפרטורת גיודל אופטימלית 45 - 34 מעלות, טמפרטורת עבודה מקסימלית - 53 מעלות.
 
Freeze dried themophilic culture for the production of Yugort,
soft cheese like Brie, hard cheese like Emmental and Zfatit cheese.
Enough for 100 Liters of milk.
Optimal Temp. for growth 34 - 45o C, Scalding Temp. 53o C.
Store below 0o C
Kosher.



אולי תתעניין גם ב: