דף הבית >> מתכונים >> שרקוטרי >> בורוורס Boerewurs
 
שני מאפיינים של הבורוורס הם:
צורה – צורה של שבלול.
והתיבול – כוסברה, הרבה כוסברה.

רכיבים 

3 קילו בשר בקר או כבש או תערובת (כ- 35% שומן)
20 גר' גרגרי כוסברה (כ- 10 כפיות)
חצי כפית ציפורן טחונה
חצי כפית מוסקט טחון
5 כפיות מלח דק
כפית פלפל שחור טחון
100 מ"ל חומץ יין
ההכנה
לקלות את הכוסברה על מחבת יבשה עד שתשחים מעט

 
לטחון את גרגרי הכוסברה הקלויים ולערבב עם שאר התבלינים

לטחון את הבשר, טחינה גסה ולערבב עם התבלינים והחומץ

 
למלא שרוול נקניקיה קוטר 30 ולייצר "שבלולים" 

לצלות על הגריל